AKP'de Aday Adayları İçin Yüz Yüze Mülakat Süreci Başladı

AKP'de Aday Adayları İçin Yüz Yüze Mülakat Süreci Başladı
AK Parti, milletvekili aday listelerinin belirlenmesi için bugün itibarıyla alt komisyon çalışmalarına başladı. Aday adayları ile yüz yüze mülakat yapacak olan AKP'nin yanı sıra MHP, merkezi yoklama ile aday listelerini belirleyeceğini...

AK Parti, milletvekili aday listelerinin belirlenmesi için bugün itibarıyla alt komisyon çalışmalarına başladı. Aday adayları ile yüz yüze mülakat yapacak olan AKP'nin yanı sıra MHP, merkezi yoklama ile aday listelerini belirleyeceğini açıkladı.

13 Mart'ta başlayan ve 23 Mart'ta sona eren milletvekili aday adaylığı temayül yoklamasında sıra artık komisyon görüşmelerinde.

Mülakatlar Başlıyor

AK Parti'nin Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu alt komisyonu, çalışmalarına başladı. Çalışmalara dair gelen açıklamalar kapsamında, adaylarla yüz yüze mülakat yapılacağı öğrenildi.

Ayrıca, aday listelerine son şekli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki üst komisyonun vereceği de yine öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Üst komisyon ise 2 Nisan'da çalışmalara başlarken, listeleri 9 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunacak. 11 Nisan'da da milletvekili aday tanıtım toplantısı yapılacak.