AKP'li Aday Eminoğlu: Çocuklar İçin Çalışacağız

AKP'li Aday Eminoğlu: Çocuklar İçin Çalışacağız
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Enes Eminoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Esenler'de çocuklarla buluştu.Eminoğlu, çocukların heyecanına ortak olmak için geldiğini belirterek "Biz her zaman...

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Enes Eminoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Esenler'de çocuklarla buluştu.

Eminoğlu, çocukların heyecanına ortak olmak için geldiğini belirterek "Biz her zaman çocuklarımız ve gençlerimizle bir aradayız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir ve onlar için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 Çok mutluyuz. Hava çok güzel, Esenler çok güzel. Şu anda 15 Temmuz Millet Bahçesi’ndeyiz. Burası şu anda gerçekten cıvıl cıvıl. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Biz de bugün ziyaretlerimize bir taraftan devam ederken, diğer taraftan da çocuklarımızla birlikte geçirdik. Onlarla top oynadık, top dağıttık. Biz her zaman çocuklarımızla ve gençlerimizle bir aradayız. Çocuklarımız heyecanlı. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

“Önümüzde 3 haftalık bir zaman dilimi kaldı. Seçimler için her gün cadde cadde, sokak sokak vatandaşlarımızla, esnafımızla ve hane ziyaretlerimizle buluşuyoruz. Çok güzel ve olumlu bir hava var. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok ciddi bir teveccüh var. Vatandaşlarımız ferasetli, yaşanılanları görüyorlar. Kimin kiminle olduğunu da görüyorlar. Niçin bir arada olduklarını ve hangi terör örgütleri ile iş birliği yaptıklarını çok iyi biliyorlar. O yüzden güçlüyüz, eminiz, kararlıyız. 14 Mayıs’ta büyük zafere emin adımlarla ilerliyoruz.

Daha sonra ise çocuklarla birlikte vakit geçiren Enes Eminoğlu, fotoğraf çekinip kutlamalara katıldı.