AKP'li Turan: Biz HÜDAPAR'la İttifak Değiliz

AKP'li Turan: Biz HÜDAPAR'la İttifak Değiliz
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, herhangi bir olağanüstü durumun olmadığını savunarak, Erdoğan'ın yoğun programından bahsetti. Turan, "Günde 5 program yapılıyor, özel toplantılar ve görüşmeler yapılıyor. Dünkü süreç...

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, herhangi bir olağanüstü durumun olmadığını savunarak, Erdoğan'ın yoğun programından bahsetti. Turan, "Günde 5 program yapılıyor, özel toplantılar ve görüşmeler yapılıyor. Dünkü süreç aslında tekrar programları gözden geçirme imkanı verilebilir" dedi.

Turan, Cumhur İttifakı'nda krize neden olan HÜDAPAR konusunda da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "HÜDAPAR konusu çok konuşuluyor. Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'Türk bayrağı değil, Türkiye bayrağı' ifadeleri var. Sizin listenizden giriyor. Nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna AKP'li Turan şu yanıtı verdi:

HÜDAPAR ayrı bir parti. Tüzüğümüz ayrı, yönetimimiz her şeyimiz ayrı. Biz Cumhur İttifakı olarak bir ittifak yaptık. Bizim HÜDAPAR ile ittifakımız yok. HÜDAPAR, Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. HÜDAPAR'ın mitinglerinde Türk Bayrağı görüyorum. HDP'nin mitinglerinde Türk bayrağı gördünüz mü? HÜDAPAR, teröre karşıyım, ‘Hizbulah ile hiçbir alakamız yok.