Akşener: İki Kere Oy İstiyorum!

Akşener: İki Kere Oy İstiyorum!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni'nde halka hitap ederek, "Eğer bu korkunç sistem devam etmeliyse, mevcut duruma oy vereceksiniz. Ancak, eğer sistemin değişmesini...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beypazarı Projeleri Tanıtım Töreni'nde halka hitap ederek, "Eğer bu korkunç sistem devam etmeliyse, mevcut duruma oy vereceksiniz. Ancak, eğer sistemin değişmesini istiyorsanız, o zaman Millet İttifakı'na oy vereceksiniz" dedi.

Ayrıca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için oy isteyen Akşener, "Bir oyunuzu Kemal'e, bir oyunuzu da Meral'e verebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Eğer genç çocuklarınızın bu ülkede iş bulmasını istiyorsunuz, mülakatın kalkmasını istiyorsanız, kayırmanın ortadan kalkmasını istiyorsanız, yargının bağımsız olmasını istiyorsanız, 100 bin öğretmenin seçimden 1 ay sonra atanmasını istiyorsanız, 2020’de hakları yenmiş KPSS mağdurlarının haklarının iade edilmesini istiyorsanız, bütün bu haksızlıkların sona ermesini istiyorsanız 14 Mayıs’ta gidecekseniz Millet İttifakı’na, Millet İttifakı’nın adayı sayın Kılıçdaroğlu’na oy verecekseniz ve 13. Cumhurbaşkanımız olacak.

Daha sonra ise “İki yere oy istiyorum. Birincisi sayın Kılıçdaroğlu’na yani Kemal’e. Sonra etkili ve yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Mansur Yavaş’a” diyen Meral Akşener, Bir Oy Kemal'e Bir Oy Merale ifadelerini kullandı.