Akşener: İstifa Edip de Aday Olsunlar!

Akşener: İstifa Edip de Aday Olsunlar!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sürecinde bakanların milletvekili adayı olmasıyla ilgili olarak sert konuştu.Seçim sürecinde devletin kaynaklarını diledikleri gibi kullanıp sonra da buna demokrasi mi diyecekler?...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sürecinde bakanların milletvekili adayı olmasıyla ilgili olarak sert konuştu.

Seçim sürecinde devletin kaynaklarını diledikleri gibi kullanıp sonra da buna demokrasi mi diyecekler? Hayır; böyle bir ilkesizliği, böyle bir ciddiyetsizliği kabul etmiyoruz. Madem tüm kabine üyeleri ani bir aydınlanmayla vekil adayı olmaya karar verdiler; o zaman istifa etsinler öyle aday olsunlar.

TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşma yapan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, ekonominin kötüye gittiğini söyledi. Milletin kutuplaştığını ve fakirleştirildiğini belirten Akşener, şunları söyledi:

Devletimizin ise şuursuzca güçsüzleştirildiği ucube bir dönemden geçiyoruz. Ve aslında Türk milleti olarak, ciddiyetsiz ve liyakatsiz bir zihniyetin devri iktidarında, çok büyük bir sınav veriyoruz. Bu sınavın içinde; her gün saçma sapan hamasi açıklamalarla yıpratılan sinirlerimiz var, her gün akıl dışı karar ve uygulamalarla söndürülen umutlarımız var.