Alex De Souza’dan Fenerbahçe’ye Bomba Transfer Kıyağı!

Alex De Souza’dan Fenerbahçe’ye Bomba Transfer Kıyağı!
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, göreve geldiği günden bu yana taraftarların dört gözle beklediği forvet transferini bir türlü gerçekleştirememişti. Ali Koç’a destek Alex de Souza’dan geldi. Son günlerde Fenerbahçe...

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, göreve geldiği günden bu yana taraftarların dört gözle beklediği forvet transferini bir türlü gerçekleştirememişti. Ali Koç’a destek Alex de Souza’dan geldi. Son günlerde Fenerbahçe gündemi, Premier Lig devinde gözden çıkarılan ve yeni bir kulüp arayışında olan Brezilyalı yıldızın transfer haberiyle çalkalanıyor. Brezilyalı yıldızın sarı lacivertli takıma transfer olabilmesi için, Alex de Souza’nın gerekli adımları atacağı bildirildi.

Brezilyalı yıldız Lucas Moura’nın Tottenham ile yollarının ayrılacağına dair çıkan haberlerin akabinde, Fenerbahçe taraftarlarından Moura’ya transfer çağrısı geldi.

Lucas Moura Tottenham'dan Ayrılıyor!

Sao Paulo altyapısından yetişen başarılı futbolcu, 2013 yılında 40 milyon Euro bonservisle PSG'ye transfer olmuştu. Brezilyalı yıldızın, Ocak 2018'de 28.4 milyon Euro bonservis bedeli ile Tottenham’a transfer olmuştu. Lucas Moura, PSG'de 229 maçta 46 gol 48 asist; Tottenham'da ise 213 maçta 38 gol ve 27 asistle oynadı.

Bu sezon Tottenham’da 11 maça çıkan Moura, bu karşılaşmalarda 274 dakika sahada kaldı. Tottenham, Premier Lig’de 98, Şampiyonlar Ligi’nde 176 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldızla yollarını ayırma kararı aldı. Fenerbahçe taraftarları bu ayrılığın akabinde başkan Ali Koç’a çağrıda bulundu.

Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte, bu sezonun Lucas Moura için kolay bir sezon olmadığına ve çok fazla sakatlık yaşadığına değindi. Geçtiğimiz sezon Tottenham’ın Şampiyonlar Ligi’ne çıkmasında büyük emeği geçen futbolcunun, kulüp için değerli bir oyuncu olduğunun altını çizdi. Ancak kulübün aldığı kararın sözleşmeyi daha fazla uzatmamak yönünde olduğunu belirtti.

Moura İle Alex De Souza’nın Arası Çok İyi

Tottenham Teknik Direktörü Antonio Conte’nin başarılı futbolcu Lucas Moura ile yolları ayırma kararını açıklamasının ardından Fenerbahçe taraftarları, sosyal medyada #LucasMouraFenere hashtagi ile transfer kampanyasını başlatarak, Alex de Souza'dan, Lucas Moura’nın Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmesini istediler.

Tottenham ile sözleşmesi sona erecek olan Lucas Moura, Antonio Conte'nin ayrılık açıklamasının ardından yeni kulüp arayışına girdi. Fenerbahçe taraftarlarının Lucas Moura kampanyasının ardından Fenerbahçe cephesinden nasıl bir açıklama geleceği ise merak konusu.