Ali Mahir Başarır ve Lütfü Türkkan Hakkında Flaş Gelişme

Ali Mahir Başarır ve Lütfü Türkkan Hakkında Flaş Gelişme
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hazırlık Komisyonu tarafından yapılan açıklamada Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin karar için tarih verildiği ifade edildi.CHP'li Ali...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Hazırlık Komisyonu tarafından yapılan açıklamada Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin karar için tarih verildiği ifade edildi.

CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında 'mahkeme heyetine müdahale ve saygısızlık', İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkında ise 'şehit yakınına hakaret' ve 'basit yaralama'dan fezleke hazırlanıp Meclis'e gönderilmişti.

TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına dair yazılı savunmalarını vermek üzere tebligat göndermişti.

Komisyonun, son olarak Türkkan ile Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin kararını 31 Ocak Salı günü gerçekleştireceği toplantıda vereceği duyuruldu.