Bakan Soylu'nun Rahatsızlığı Ne? Bakan Soylu İlk Kez Konuştu

Bakan Soylu'nun Rahatsızlığı Ne? Bakan Soylu İlk Kez Konuştu
Bakan Süleyman Soylu önceki günlerde sağlık sorunları sebebi ile bir süre dinleneceği ifade etmişti. Bakan Soylu katıldığı bir canlı yayında sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu.CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e konuşan...

Bakan Süleyman Soylu önceki günlerde sağlık sorunları sebebi ile bir süre dinleneceği ifade etmişti. Bakan Soylu katıldığı bir canlı yayında sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu.

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e konuşan Bakan Soylu, “15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice de kötüleşti.” şeklinde konuştu.

Bakan Soylu hastalığının genetik olduğunun altını çizerek, “15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice de kötüleşti. Şanlıurfa'da sel olunca, biraz da ayakları ıslanınca insanın etkiliyor, soğuk da aldık galiba. Kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda biraz daha iyiyim, iyi bir durumdayım. Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Bakmak lazım, spor yapmak lazım, kasları kuvvetlendirmek lazım. Öyle bir imkanımız da yok. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum.” ifadelerine yer verdi.