Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

Başarıdan Başarıya Koşuyorlar
Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Kırklareli Büyük Mandıra Güreşlerinden ve Kırklareli Kavaklı Güreşlerinden madalyalarla döndü.

Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Kırklareli Büyük Mandıra Güreşlerinden ve Kırklareli Kavaklı Güreşlerinden madalyalarla döndü.

Edirne Belediyesi Güreşçileri, 10-16 Temmuz tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri yaklaşırken başarıdan başarıya koşuyor. 19 Mayıs Cuma günü Kırklareli Büyük Mandıra'da düzenlenen yağlı güreşlerde Minik-2 boyunda Arda Bati 1'incilik madalyasını göğüslerken, Burak Barış 3'üncülük madalyasının sahibi oldu. Teşvik-1 boyunda 1'incilik kürsüsüne Doğuş Pınarbaşı, teşvik-2 boyunda 3'üncülük kürsüsüne Berkay Örs, tozkoparan boyunda 2'ncilik kürsüsüne Emre Barış, ayakboyunda 1'incilik kürsüsüne Arda Ağiç geldi.

Belediye güreşçileri, 20 Mayıs Cumartesi günü Kırklareli Kavaklı'da düzenlenen yağlı güreşlere de katıldı. Minik-2 boyunda 1'incilik Doğuş Pınarbaşı, 2'ncilik Arda Bati, 3'üncülük Burak Barış'ın oldu. Tozkoparan boyunda 2'ncilik madalyasının sahibi Emre Ertan ve ayakboyunda 1'incilik madalyasının sahibi Arda Ağiç olurken, deste büyük boyda 2'ncilik kürsüsüne Abdülbaki Kara yükseldi.

Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik; Kırklareli Büyük Mandıra Güreşleri ve Kırklareli Kavaklı Güreşlerinde birçok boyda derece aldıklarını ifade ederek, "Güreşçilerimiz katıldıkları her yağlı güreş müsabakasından dereceyle dönmektedirler. Bizler hem belediyemizin hem de Edirne'mizin adını duyurmak için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz." dedi.

EJH