Beşiktaş Verilen 10 Dakikalık Uzatmaya Tepkili

Beşiktaş Verilen 10 Dakikalık Uzatmaya Tepkili
Spor Toto Süper Lig'de maç uzatma sürelerinden rahatsız olduklarını belirten Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, yaptığı yazılı yazılı açıklamada hakemlerden daha fazla hassasiyet beklediklerini belirtti:Konyaspor maçının...

Spor Toto Süper Lig'de maç uzatma sürelerinden rahatsız olduklarını belirten Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, yaptığı yazılı yazılı açıklamada hakemlerden daha fazla hassasiyet beklediklerini belirtti:

Konyaspor maçının çıkışında da söyledim, maçın ilk yarısında 3, ikinci devrede 4 dakika olmak üzere toplam 7 dakikalık uzatmaya bir anlam veremedik. Bunu tayin edenlerin kronometrelerinde bir sorun mu var? Beşiktaş maçlarında oynanmayan süreler konusunda hakemler ve VAR sorumlularını daha titiz bir çalışmaya davet ediyoruz. Bakalım biz galipken kaç dakika verecekler? Bunun da takipçisi olacağız.

Hayret Ediyoruz

Gaziantep FK-Fenerbahçe maçında verilen 10 dakika uzatma süresini yadırgadıklarını anlatarak 'Ne VAR'a gidildi ne de bu süreyi gerektirecek maç içinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Hayret ediyoruz.' ifadelerini kullandı.