Binali Yıldırım AKP'ye Geçene Rozet Taktı

Binali Yıldırım AKP'ye Geçene Rozet Taktı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, "Seçime giriyor herkes, savaşa gitmiyoruz ama terör örgütünü şımartanların hesabını sandıkta soracağız. Bu bizim hakkımız, milletimizin hakkıdır ve bunu yapmak zorundayız."...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, "Seçime giriyor herkes, savaşa gitmiyoruz ama terör örgütünü şımartanların hesabını sandıkta soracağız. Bu bizim hakkımız, milletimizin hakkıdır ve bunu yapmak zorundayız." dedi.

Buca ilçesinde partisinin Gediz Seçim Ofisi'nin açılışına katılan Yıldırım, seçime sadece 2 hafta kaldığını ve bu süre içinde rehavete kapılmak gibi bir lükslerinin olmadığını ifade etti. Seçimlerde verdikleri sözleri tuttuklarını vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:

Siyasette bir gerçek vardır. O da şudur, peşin simit veresiye kebaptan iyidir. Onlar şimdi hiçbir zaman yapamayacaklarını bol keseden atıyorlar. Ayrıca bu seçim diğerlerinden farklı. Bu seçime dağdaki teröristler, FETÖ'cüler karışmaya başladı. Bu seçim 40 bin şehidimizin hesabının sorulacağı seçimdir. Türk milleti ay-yıldızlı bayrağın indirilmesine asla müsaade etmeyecektir. Herkes seçime giriyor, tamam savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz ama bu terör örgütünü bu kadar şımartanların defterini sandıkta dürmek bizim hakkımızdır, bu milletin hakkıdır, bunu yapmaya mecburuz. Yoksa şehitlerimize hesap veremeyiz, haklarını ödeyemeyiz.

AKP'ye Geçene Rozet 

Konuşmasından ardından Binali Yıldırım, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra da CHP'den AKP'ye geçen 100 isimden 5'ine rozet taktı. Söz konusu programa AK Parti milletvekili adayları da katıldı.