Burs Başvurular Başladı! Üniversite Öğrencileri Hemen Başvuru Yapabilirler

Burs Başvurular Başladı! Üniversite Öğrencileri Hemen Başvuru Yapabilirler
Üniversitelerin pek çok bölümünde güz dönemi sona ererken, burs ödemeleri ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu çerçevede burs başvuruları ile ilgili farklı belediyelerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Öğrenciler...

Üniversitelerin pek çok bölümünde güz dönemi sona ererken, burs ödemeleri ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu çerçevede burs başvuruları ile ilgili farklı belediyelerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Öğrenciler ve aileleri belediyelerin burs başvurularını araştırırken, Tarsus Belediyesi de açıklama yaptı.

Burs Başvurusu Başladı

Tarsus Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarına destek olmak için burs sağlanacak. Söz konusu burs ödemesinden faydalanmak için gerekli koşullar şu şekilde:

  • Ailenin Tarsus'ta ikamet ediyor olması
  • 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretime kayıt yapmış olma
  • 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Tam Burslu olarak Vakıf Üniversitesine kayıt yapmış olmak

Burs Başvuru Tarihi

Tarsus Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağlayacağı burs için başvurular 16 Ocak tarihinde başladı ve 17 Şubat'a kadar devam edecek. Burs başvurusu ile ilgili detaylı bilgilere, Tarsus Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ulaşılabilir.