7 Yaşındaki Çocuk Depremzedeler İçin Babaannesinin Yüzüğünü Bağışladı

7 Yaşındaki Çocuk Depremzedeler İçin Babaannesinin Yüzüğünü Bağışladı
Şehit İlker Ağçay İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Yusuf Ziya Kaya (7), oyuncak almak için kumbarasında biriktirdiği 182 TL'yi ve babaannesinin altın yüzüğünü, depremzedelere ulaştırılmak üzere okuldaki yardım komisyonuna teslim...

Şehit İlker Ağçay İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Yusuf Ziya Kaya (7), oyuncak almak için kumbarasında biriktirdiği 182 TL'yi ve babaannesinin altın yüzüğünü, depremzedelere ulaştırılmak üzere okuldaki yardım komisyonuna teslim etti.

Yusuf Ziya Kaya, meydana gelen depreme çok üzüldüğünü ifade ederek, "Kumbaramdaki oyuncak almak için biriktirdiğim parayı ve babaannemin bana verdiği yüzüğü depremzede kardeşlerime ulaştırılması için öğretmenlerime teslim ediyorum." şeklinde konuştu.

Anne Ayşe Kaya ise okul tarafından düzenlenen kampanyayı öğretmenler aracılığıyla duyduklarını ifade etti.

Anne Kaya'nın ifadeleri şu şekilde:

"Depremzede kardeşlerimize yardım etmek için evde konuşurken, oğlum bundan etkilendi. 'Anne ben de kumbaramdaki parayı bağışlamak istiyorum depremzede kardeşlerimize.' dedi. Ben de 'Neden olmasın.' dedim. Bu arada 72 yaşındaki babaannemiz de yanımızdaydı. Babaannemiz 'Parmağımdaki 55 yıllık nişan yüzüğümü depremzede ciğeri yanan insanlarımıza bir katkıda bulunmak için bağışlıyorum. Bu yüzüğümü bağışlar mısınız?' dedi. Biz de hem oğlumuzun kumbarasındaki parayı hem de babaannesinin yüzüğünü alıp okula teslim ettik, bağış yaptık."