Altıeylül İlçesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Altıeylül İlçesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor
Balıkesir Altıeylül'de belediye ekipleri tarafından üstyapı çalışmaları kapsamında merkez ve kırsal mahallerde çalışma gerçekleştirildi.

Altıeylül Belediyesi kent merkezi sınırları içindeki sokaklarda kilitli parke taşı döşeme işi başladı. Yıpranmış ve kullanılmaz halde olan yolların kazınmasından sonra kilitli parke taşı ve 50 bin metre bordür döşeme çalışmaları aralıksız devam edecek.

Belediye Başkanı Hasan Avcı, merkez ve kırsal mahallelerde 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 50 bin metre bordür döşeme çalışması yapılacağını iletti.

Altıeylül'e daha konforlu yollar kazandırmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Avcı, "İlçemizin her mahallesinin hizmet öncelikleri farklı. Biz bunları tespit ederek hangi mahalleye hangi hizmet gerekiyorsa hızlı bir şekilde çalışmaları planlıyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde, parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşacağız." dedi.