Bağcılar ve Ümraniye'de Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi

Bağcılar ve Ümraniye'de Uyuşturucu Operasyonu Düzenlendi
İstanbul Bağcılar ve Ümraniye’de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele...

İstanbul Bağcılar ve Ümraniye’de düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçuyla mücadele kapsamında Bağcılar ve Ümraniye'de eş zamanlı çalışma başlattı. Polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi üzerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda K.K, Ş.K, G.K, S.K, H.K. ve B.K, gözaltına alındı.

Adreste yapılan aramalarda 451 gram eroin, 1 adet hassas terazi, 6 adet cep telefonu ve 100 adet şeffaf poşet ele geçirildi.

6 Kişi Tutuklandı

Ümraniye'de ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen M.N.A kıskıvrak yakalandı. Zanlının üst araması ve ikametinde yapılan aramalarda 114 adet ekstazi hap, 1 adet cep telefonu, 3 bin 260 lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheliden 6'sı, Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanırken bir kişi serbest bırakıldı.