Balıkesir Edremit'te Sahipsiz Hayvanlar İçin Tedavi Merkezi Kuruldu

Balıkesir Edremit'te Sahipsiz Hayvanlar İçin Tedavi Merkezi Kuruldu
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesinde sahipsiz hayvanlarının bakımı ve tedavisi için bir merkez inşa edildi. Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmaya geçen Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi'nin bölgede...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesinde sahipsiz hayvanlarının bakımı ve tedavisi için bir merkez inşa edildi. Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmaya geçen Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi'nin bölgede yer alan sahipsiz hayvanlar için bir üs olması hedefleniyor.

Hem muayenehane, hem bakım odası hem de ameliyathaneden oluşacak Sokak Hayvanları Tedavi Merkezinde yaralı hayvanlar için de 7 gün 24 saat acil müdahale aracı bulundurulacağı belirlendi.

Konuyla alakalı Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Volkan Karateke tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sahipsiz hayvanların yaşam şartlarının iyileştirilmesiyle ilgili çalışma yaptıklarını belirterek:

"Başkanımız Yücel Yılmaz’ın talimatıyla 30 gün gibi kısa bir süre içinde Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezini hazır bir duruma getirdik.” ifadesini kullandı.