Balıkesir Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Görevine Başladı

Balıkesir Üniversitesi'nin Yeni Rektörü Görevine Başladı
Cumhurbaşkanlığı kararıyla Balıkesir Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu'nun görevi devralışı, rektörlük makamında bir devir teslim programıyla gerçekleştirildi. Oğurlu, üniversitenin önceki dönem...

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Balıkesir Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu'nun görevi devralışı, rektörlük makamında bir devir teslim programıyla gerçekleştirildi. Oğurlu, üniversitenin önceki dönem Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş'tan görevi devraldı.

Devir teslim töreninde değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Oğurlu, önceki rektör İlter Kuş'a teşekkür ederek şunları kaydetti:

 Üniversitenin gelişimi için bugüne kadarki hizmetleriniz, gerçekleştirdiğiniz çalışmalar ve gösterdiğiniz gayretler için tebrik ediyorum. İnşallah yarım kalan projeleri tamamlayacak ve yeni proje yaklaşımlarıyla hep birlikte ilerleyeceğiz.

Öte yandan İlter Kuş, yeni rektör Yücel Oğurlu'yu tebrik ederek başarılar diledi. Ayrıca üniversitenin gelişimi için her zaman destek vermeye devam edeceğini dile getirdi.

Son olarak programda yeni Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, eski Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.