Balıkesir'de Tarihi Eser Operasyonu Düzenlendi

Balıkesir'de Tarihi Eser Operasyonu Düzenlendi
Balıkesir'in Susurluk ve Bandırma ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen tarihi eser ve uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında Balıkesir İl Jandarma...

Balıkesir'in Susurluk ve Bandırma ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen tarihi eser ve uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklama kapsamında Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı ile uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik istihbari çalışmalar sonucu Susurluk ve Bandırma ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi.

Susurluk ve Bandırma ilçelerinde belirlenen adreslerde yapılan aramalar kapsamında Roma dönemine ait 30 sikke, Roma ve Bizans dönemlerinden kalma tarihi eser niteliğinde 20 obje, 590 gram skunk (genetiği değiştirilmiş esrar), 60 adet uyuşturucu paketleme poşeti, 3 adet ölçek ve 8 cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.