Bursa'da Sahte Parfüm Ele Geçirildi

Bursa'da Sahte Parfüm Ele Geçirildi
Bursa'da Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında çok sayıda sahte parfüm ve makyaj malzemesi ele geçirildi.Bursa'nın Osmangazi İlçesi Yenikent Mahallesinde olan bir evde kaçak parfüm imal...

Bursa'da Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında çok sayıda sahte parfüm ve makyaj malzemesi ele geçirildi.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Yenikent Mahallesinde olan bir evde kaçak parfüm imal edildiği ihbarını alan Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri adrese operasyon düzenledi. Mahalledeki bir evin çatı katında üretim yapıldığını tespit eden ekipler yaptığı baskında farklı markaların etiketlerinin bulunduğu kaçak parfüm ve makyaj malzemeleriyle sahte ürünleri ele geçirdi.

Üretim yapılan imalathanede bulunan 3 üretim makinesi ve aparatları ile çok sayıda bidonda bulunan esans ve alkole de el koyuldu.  Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, imalathanedeki 3 kişiyi haklarında yasal işlem başlatarak adli makamlara teslim etti.