Çanakkale’de TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa Projeleri Tanıtıldı

Çanakkale’de TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa Projeleri Tanıtıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temeli atılan Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut ve Arsa Projesiyle ilgili bilgiler gelmeye başladı. Bazı kişiler tarafından sanal gerçeklik gözlükleriyle daha önce...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temeli atılan Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut ve Arsa Projesiyle ilgili bilgiler gelmeye başladı. Bazı kişiler tarafından sanal gerçeklik gözlükleriyle daha önce yapımı tamamlanan TOKİ projelerindeki daireleri inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olarak 3 tır ve 2 karavanla proje hakkında 81 ilde bilgilendirme çalışması başlattıklarını belirten TOKİ Uzmanı Mehmet Öç tarafından açıklama yapıldı. Mehmet Öç tarafından:

"Çanakkale merkezde 370 adet konut yapacağız. Başvurular 31 Ekim'de bitti. Arsa ve iş yerleri için 4 Kasım’a kadar e-Devlet üzerinden, 7 Kasım’a kadar da banka üzerinden başvurular devam edecek." denildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Çanakkale İl Müdürü Bekir Çelen de projenin başarıyla devam ettiğini açıkladı. Bekir Çelen tarafından:

"Çanakkale merkezde 3 bin 500, toplamda 9 bin arsa satışı olacak. Bunlar Çanakkale OSB’sinin karşındaki bir alanda planlanıyor. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor." denildi.