Dün Çanakkale'de Babasını Öldüren Kız Serbest Bırakıldı!

Dün Çanakkale'de Babasını Öldüren Kız Serbest Bırakıldı!
Dün yaşanan olayda, Çanakkale'de evinde bıçaklanarak öldürülen babanın katil zanlısı olarak gözaltına alınan kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Çanakkale'nin Cevatpaşa Mahallesi'nde dün, 50 yaşındaki Erdinç...

Dün yaşanan olayda, Çanakkale'de evinde bıçaklanarak öldürülen babanın katil zanlısı olarak gözaltına alınan kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çanakkale'nin Cevatpaşa Mahallesi'nde dün, 50 yaşındaki Erdinç Pehlivan ve 17 yaşındaki kızı B.P.'nin kavga seslerinin yükselmesi üzerine, komşular durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri ise Erdinç Pehlivan'ın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirlemişti. 17 yaşındaki B.P. ise katil zanlısı olarak gözaltına alınmıştı.

Dün Çanakkale'de Babasını Öldüren Kız Serbest Bırakıldı!

Dün gözaltına alınan B.P.'nin emniyetteki işlemleri bugün tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 17 yaşındaki B.P., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Baba Erdinç Pehlivan'ın cenazesi ise Şehitler Camisi'nden kaldırılarak Çanakkale Yeni Şehir Mezalığı'nda toprağa verildi.