Edirne Valisi İl Nüfus Müdürlüğünde Çalışan Personelleri Tebrik Etti

Edirne Valisi İl Nüfus Müdürlüğünde Çalışan Personelleri Tebrik Etti
Edirne Valisi Kırbıyık, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Kasım ayında ortalama 9 bin kişiye hizmet veren müdürlükte bu ay 25 binin üzerinde vatandaşın işlem yaptırdığına dikkat çekti.Ayrıca personellerin...

Edirne Valisi Kırbıyık, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Kasım ayında ortalama 9 bin kişiye hizmet veren müdürlükte bu ay 25 binin üzerinde vatandaşın işlem yaptırdığına dikkat çekti.

Ayrıca personellerin Aralık ayında İstanbul, Tekirdağ ve Çanakkale şehirlerinden gelen vatandaşların işlemlerini yaptığını da ekledi.

Yoğun bir ay geçiren çalışanları tebrik eden Kırbıyık'ı İl Müdürü Meltem Bal ve Merkez İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nevin Akmen karşıladı.

Mesai bitmesine rağmen çalışmaya devam eden personellere kolaylık dileyen Kırbıyık, o sırada müdürlükte olan vatandaşlarla sohbet etti ve şunları söyledi:

 Ortalama 9 bin olan işlem sayısı neredeyse 3 katına çıkmış durumdaydı. Bu ay sadece Edirne'den de değil Trakya ve çevre illerden gelen vatandaşlarımızın da kimlik, pasaport, sürücü belgesi gibi başvurularının tamamının altına imzanızı attınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Gayretinizden dolayı tebrik ediyoruz.

Daha sonra ise çalışanlarla birlikte pasta kesti.