Gemilerle Göçmen Kaçakçılığı Yapılıyormuş! 4 Kişi Tutuklandı

Gemilerle Göçmen Kaçakçılığı Yapılıyormuş! 4 Kişi Tutuklandı
Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlarına tam gaz devam ediyor.Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde bulunan Ro-Ro isimli limanda, şirketlerin 'iş...

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlarına tam gaz devam ediyor.

Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde bulunan Ro-Ro isimli limanda, şirketlerin 'iş takipçisi' pozisyonunda çalışan 4 kişinin göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlendi.

Adli makamlardan gerekli izinler alındıktan sonra takip edilmeye başlanan şüphelilerin, kişi başı 16 bin dolar karşılığında, yabancı uyruklu kişileri, Ro-Ro gemilerine bindirerek İtalya ve Fransa'ya gönderdikleri tespit edildi.

İstanbul ve Yalova'da 5 farklı adreste operasyon gerçekleştiren ekipler, toplamda 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Ayrıca, zanlıların yanındaki 3 cep telefonu, 2 CD, bir dizüstü bilgisayar ve 2 flaş bellek ele geçirildi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.