Hayatını Kaybeden İtfaiye Eri Yusuf Turgut'un Adı Yaşatılacak

Hayatını Kaybeden İtfaiye Eri Yusuf Turgut'un Adı Yaşatılacak
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, meclis kararıyla, İtfaiye Daire Başkanlığı 1. OSB Grup Amirliği'nin ismi, 1. OSB Şehit Yusuf Turgut Grup Amirliği olarak değiştirildi.Başkan Ekrem Yüce, toplantıdaki...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, meclis kararıyla, İtfaiye Daire Başkanlığı 1. OSB Grup Amirliği'nin ismi, 1. OSB Şehit Yusuf Turgut Grup Amirliği olarak değiştirildi.

Başkan Ekrem Yüce, toplantıdaki konuşmasında, aldıkları kararla bir nebze de olsa ahde vefa göstermek istediklerini ifade etti.

Turgut'un kahramanlığını hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getiren Yüce, "Bu vesileyle bir kez daha kederli ailesi ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Elimizden geldiğince şehidimize ve onun göstermiş olduğu vefakarlığa sahip çıkacağız." dedi.

Adapazarı ilçesi Yağcılar Mahallesi'nde 4 Nisan'da bir apartmanda çıkan yangına müdahale ederken çatının çökmesi sonucu alevlerin içerisine düşen Yusuf Turgut (30), kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.