İstanbul'da Kaçak Silah Ticareti: 8 Gözaltı

İstanbul'da Kaçak Silah Ticareti: 8 Gözaltı
İstanbul Avcılar ve Esenyurt'ta gerçekleştirilen operasyonlarda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak silah ticareti yaptığı iddiasıyla 20 Aralık'ta bir operasyon düzenledi.Avcılar ilçesinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde...

İstanbul Avcılar ve Esenyurt'ta gerçekleştirilen operasyonlarda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak silah ticareti yaptığı iddiasıyla 20 Aralık'ta bir operasyon düzenledi.

Avcılar ilçesinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bir eve ve Esenyurt ilçesinde Namık Kemal Mahallesi'ndeki bir oto yıkamacıya operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyon kapsamında A.Ş.B, M.A.Y, K.S, N.Y, M.A, H.M, O.B. ve L.A. isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin yanı sıra, adreslerde yapılan aramalarda toplamda 10 ruhsatsız tabanca ve 1 suikast silahı ele geçirildi.

Şüphelilerden 6'sı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından serbest bırakıldı. A.Ş.B. ve N.Y. isimli zanlılar ise 6136 sayıla kanuna muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.