Kırıkkale'de Sosyal Konut Projesi Kuraları Çekildi! Kırıkkale TOKİ Sonuçlandı

Kırıkkale'de Sosyal Konut Projesi Kuraları Çekildi! Kırıkkale TOKİ Sonuçlandı
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kırıkkale'de inşa edilecek 919 konuttan 581'i için kuralar çekildi.Kırıkkale İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan kura çekiminde...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kırıkkale'de inşa edilecek 919 konuttan 581'i için kuralar çekildi.

Kırıkkale İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan kura çekiminde konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale'de 919 konut yapılacağını ifade etti.

Başvurunun Az Olduğu Yerlerde Kura Çekimi Yok

Sulakyurt ve Çelebi ilçeleri ile Çerikli beldesinde başvuru sayısı az olduğundan burada yapılacak konutlar için kura çekilmeyeceğini belirten Can, "Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir sosyal konut hamlesi. Salgına, savaşa rağmen insanlarımızın hayatına dokunmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Yardımcısı Ahmet Ferhat Özen de TOKİ'nin bugüne kadar sayısız hizmetler yaptığını vurgulayarak, yurdun her bölgesinde projeler yapıldığını söyledi.

Konuşmalardan sonra merkez ve Keskin, Bahşılı, Delice ile Karakeçili ilçelerinde inşa edilecek 581 konut için kura çekilimi yapıldı.

Sulakyurt ve Çelebi ilçeleri ile Çerikli beldesinde yapılacak 338 konut için başvuru sayısı az olduğu için müracaat edenler direkt hak sahibi oldu.