Kocaeli'deki Şiddetli Rüzgar 7 Katlı Binanın Çatısını Uçurdu

Kocaeli'deki Şiddetli Rüzgar 7 Katlı Binanın Çatısını Uçurdu
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde akşamdan beri devam eden şiddetli rüzgar, 7 katlı bir binanın çatısının parçalanmasına neden oldu.Akşam saatlerinde şiddetini artıran rüzgar, Güzeller Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki 7 katlı bir...

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde akşamdan beri devam eden şiddetli rüzgar, 7 katlı bir binanın çatısının parçalanmasına neden oldu.

Akşam saatlerinde şiddetini artıran rüzgar, Güzeller Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki 7 katlı bir binada ciddi hasara neden oldu.

Binanın çatısının bir kısmı kuvvetli rüzgarın da etkisiyle binanın yanındaki otoparka uçtu, bir kısmı da havada asılı kaldı.

Binanın çatısının uçması üzerine bölge sakinleri itfaiye ekiplerine ihbarda bulunurken, gelen ekipler çatıda incelemeler yaptı. Çevreye savrulan çatı malzemeleri ise yine ekipler tarafından toplandı.

Öte yandan binanın çatısının uçtuğu otoparkın işletmecisi Oğuzhan Ayazoğlu ise tam olayın olduğu sırada müşterisiyle ilgilendiğini söyledi. Ayrıca, boş alana çatıdan malzemelerin düştüğünü ancak herhangi bir araca zarar gelmediğini belirtti.