Marmara Denizi'nin Durumu Görüşüldü

Marmara Denizi'nin Durumu Görüşüldü
Valilik tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen, toplantıda Tekirdağ ve Çanakkale illerinden kaynaklı Marmara Denizi havzasındaki kirliliğin tespiti, azaltılması, önlenmesi doğrultusunda...

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen, toplantıda Tekirdağ ve Çanakkale illerinden kaynaklı Marmara Denizi havzasındaki kirliliğin tespiti, azaltılması, önlenmesi doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarına yerel yönetimlere, OSB'lere verilen görevlerde şimdiye dek yapılan çalışmalar ve gerçekleşen faaliyetlerin ilerleme durumlarını gösteren sunumların yapıldığı ifade edildi..

Ardından Marmara Denizi Bütünleşik Stratejik Planında yer alan alt faaliyetlerden sorumlu ve ilgili paydaşlar tarafından yürütülen çalışmalardaki gerçekleşme durumları değerlendirildi.

Görüş ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyyüp Karahan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ilgili kurum müdürleri katıldı.