Sakarya'da Denizde Kaybolan Kişi Aranıyor

Sakarya'da Denizde Kaybolan Kişi Aranıyor
Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün denize giren yabancı uyruklu kişi denizde kaybolmuştu. Olumsuz hava şartları sebebiyle yabancı uyruklu kişi için arama kurtarma çalışmaları sahilden yapılıyor.Sakarya'nın Karasu ilçesi Doğu...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde dün denize giren yabancı uyruklu kişi denizde kaybolmuştu. Olumsuz hava şartları sebebiyle yabancı uyruklu kişi için arama kurtarma çalışmaları sahilden yapılıyor.

Sakarya'nın Karasu ilçesi Doğu Karadeniz Caddesi Akkum mevkisinde dün akşam 3 arkadaşıyla denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan T.A'nın bulunması için Sakarya Sahil Güvenlik ve AFAD ekipleri tarafından çalışmalar devam ediyor.

Olumsuz hava şartları sebebiyle denizde değil de kıyı şerifinde ve dalgıçlarla suda arama çalışması yapan ekipler denizdeki çalışmalarına ara verdi. Şuanda sahilden aramalarına devam eden ekipler, havanın düzelmesiyle denizde arama yapmaya devam edecek. Dün akşam arkadaşlarıyla denize giren yabancı uyruklu A.A ve T.A bir süre sonra gözden kayboldu. Ekipler yaklaşık 2 saat sonra A.A'ya ulaşsa da T.A'dan henüz haber alınamıyor.