Sakarya'da Kesinleşmiş Cezası Bulunan 40 Kişi Yakalandı

Sakarya'da Kesinleşmiş Cezası Bulunan 40 Kişi Yakalandı
31 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından denetim çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 40 kişi yakalandı.Sakarya...

31 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından denetim çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 40 kişi yakalandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda hakkında farklı suçlardan hapis cezası olan 40 kişi yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 18 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 4 kurusıkı tabanca, 148 fişek ile çalıntı olduğu tespit edilen 6 motosiklet, bisiklet ve otomobil ele geçirildi.

Ayrıca fuhuş yapıldığı tespit edilen 2 ikametin mühürlendiği çalışmalarda, 5 kişi hakkında kumar oynamak ve yer temin etmekten adli ve idari işlem uygulandı. Sakarya genelinde meydana gelen 20 hırsızlık olayının aydınlığa çıkarıldığı denetim ve kontrollerde, 14 hırsızlık şüphelisi de gözaltına alındı.