Sakarya'daki Silahlı Kavgaya İlişkin Gözaltına Alınan 14 Kişi Salıverildi

Sakarya'daki Silahlı Kavgaya İlişkin Gözaltına Alınan 14 Kişi Salıverildi
Sakarya Adapazarı'nda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı silahlı kavgaya dair adliyeye sevk edilen 14 şahıs serbest bırakıldı.Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir eğlence mekanı önünde 17 Aralık 2022 tarihinde...

Sakarya Adapazarı'nda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı silahlı kavgaya dair adliyeye sevk edilen 14 şahıs serbest bırakıldı.

Adnan Menderes Caddesi'ndeki bir eğlence mekanı önünde 17 Aralık 2022 tarihinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınarak adliyeye çıkartılan 14 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı. 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere tüm hepsi salıverildi.

Haklarında gözaltı kararı verilen ve ifadeleri alınan 6 şahsın da hastanedeki tedavilerinden sonra savcılığa götürüleceği ifade edildi.

Sakarya'da 17 Aralık'ta iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Toykar (21), M.Ş, C.Y, N.C, B.G, İ.K. ve T.K. silahla yaralanmıştı. Yaralılardan Toykar, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.