Tamı Tamına 5 Milyon 122 Bin 793 TL Ceza Yazıldı

Tamı Tamına 5 Milyon 122 Bin 793 TL Ceza Yazıldı
Kocaeli’de bugün yazılan ceza dudak uçuklatmaya yetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı denetim amaçlı görevlendirildi. Yapılan görevlendirmede İzmir Körfezi'ni kirleten...

Kocaeli’de bugün yazılan ceza dudak uçuklatmaya yetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı denetim amaçlı görevlendirildi. Yapılan görevlendirmede İzmir Körfezi'ni kirleten bir gemi tespit edildi. İzmir Körfezi’ni kirleten gemiye tamı tamına 5 milyon 122 bin 793 TL ceza yazıldı.

İzmit Körfezi'ni Kirleten Gemiye Rekor Ceza

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit Körfezi'nde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde ise Barbados bandıralı bir geminin denizi kirlettiği ortaya çıktı. Barbados bandıralı gemiye 5 milyon 122 bin 793 lira ceza yazıldı.

Denizlerde kirliliğin daha da artmaması için bariyer önlemleri alınırken, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından hem İzmit Körfezinde hem de çevresinde temizlik çalışmalarına başlandı.