Vali Yavuz'dan Tmo Silosundaki Patlamada Yaralananlara Ziyaret

Vali Yavuz'dan Tmo Silosundaki Patlamada Yaralananlara Ziyaret
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamada yaralananları ziyaret etti.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silosundaki patlamadan sonra hastanelerde yaralıları ziyaret eden ve durumlarının takibini yapan Vali Yavuz, Kocaeli Şehir Hastanesinde yaralıların kurtarılması için devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini dile getirdi.

Yavuz, "Yaralılarımızın kurtarılması için devletimizin tüm imkanları en kısa sürede seferber edilmiş ve olay yerine intikal etmiştir. Bu organizasyondan sonra ben de olay yerine intikal ettim ve oradaki yaralıların sevki esnasında organizasyonu yaptık. Hastalarımızı bütün sağlık kuruluşlarında ziyaret ediyoruz. Önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettik. Seka Devlet Hastanesini ve şimdi Kocaeli Şehir Hastanesinde bulunuyoruz. Dolayısıyla şu an itibarıyla 12 kardeşimizin ciddi bir kısmının durumları iyi, 3 kardeşimizin durumları biraz daha ağır. Onlarla ilgilide hekimlerimiz müdahalelerine devam ediyor. Olayın sebebiyle ilgilide elbette detaylı inceleme ve araştırmalar yapılıyor." dedi.

Yavuz, 3 yaralının yoğun bakımda tedavilerine devam edildiğini aktararak, "İlk andan itibaren Sağlık Müdürümüzle beraberiz. Hekimlerimizle sürekli istişare halindeyiz onların son durumlarını takip ediyoruz. Hastaneye gelerek yerinde görmek istedik. Yoğun bakımda olanlara mümkün olduğunca girmemeyi tercih ettik. Diğerlerini burada ziyaret ettik. Dolayısıyla şu anda 3 tane yoğun bakımda yaralımız var süreçleri de hekimlerimiz tarafından takip ediliyor." ifadelerini kullandı.