Yalova'da Kumar Operasyonuna 18 Bin 190 TL Para Cezası Kesildi

Yalova'da Kumar Operasyonuna 18 Bin 190 TL Para Cezası Kesildi
Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir iş yerine operasyon düzenlendi. Kumar oynanması için tasarlanan arka bölümde kumar oynadığı tespit edilen 11 kişi yakalanırken kumar oynatan ve oynayan kişilere toplam 18 bin 190 TL para cezası...
Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir iş yerine operasyon düzenlendi. Kumar oynanması için tasarlanan arka bölümde kumar oynadığı tespit edilen 11 kişi yakalanırken kumar oynatan ve oynayan kişilere toplam 18 bin 190 TL para cezası kesildi.

Yalova Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Çiftlikköy ilçesinde kumar oynanması için yer hazırlayan iş yerlerine yönelik çalışma yürüttü. Yapılan çalışmalar sonucu kumar oynandığı tespit edilen iş yerine düzenlenen operasyonla 11 kişi gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen operasyonda, toplam 107 bin 752 lira, iskambil kartları, çok sayıda para cinsinden üstü yazılı yazboz ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, kumar oynatan ve oynayan 11 şüpheliye toplam 18 bin 190 TL para cezası kesildi.