CHP Genel Merkezi'ne Girişler Yasaklandı!

CHP Genel Merkezi'ne Girişler Yasaklandı!
CHP'de milletvekili adaylarını belirleme süreci devam ederken, CHP'li kurmayların en geç Çarşamba günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na listeleri teslim etmesi bekleniyor.Alınan bir kararda da CHP'den milletvekili aday adayı...

CHP'de milletvekili adaylarını belirleme süreci devam ederken, CHP'li kurmayların en geç Çarşamba günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na listeleri teslim etmesi bekleniyor.

Alınan bir kararda da CHP'den milletvekili aday adayı olanların Genel Merkez'e girmeleri yasaklandı. Aday adayları, Çarşamba günü (yarın) saat 18.00'dan sonra CHP Genel Merkez'ine giremeyecekler.

Parti merkezinde milletvekili liste çalışmaları tam gaz devam ederken, hazırlanan geçici listeler yarın Kemal Kılıçdaroğlu'na teslim edilecek. Yarından itibaren aday adayları CHP Genel Merkezi'ne alınmayacak ve Kııçdaroğlu, sıkı bir çalışma sürecine başlayacak.

Kılıçdaroğlu ön seçim listesini gözden geçirdikten sonra kurmaylarıyla birlikte kesin aday listesini, 9 Nisan'da da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilecek.