CHP Listelerini Geç İletince Genel Merkez İstifasını İstedi

CHP Listelerini Geç İletince Genel Merkez İstifasını İstedi
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, sandık kurulu listelerini gecikmeli bir şekilde Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) ilettiği için CHP Genel Merkezi'nin talebiyle istifa etti.Denizli Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından görevli...

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, sandık kurulu listelerini gecikmeli bir şekilde Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) ilettiği için CHP Genel Merkezi'nin talebiyle istifa etti.

Denizli Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından görevli listesinin yedekleriyle birlikte seçim kuruluna teslim edildiği ancak reddedildiği iddia edildi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, yasal sürecin devam ettiğini belirterek 14 Mayıs'ta sandıkları korumak için sahada olacaklarını söyledi ve Yüksek Seçim Kurulu'na yaptıkları itirazın sonucunu beklediklerini bildirdi.

Genel merkezin talebi doğrultusunda Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı görevinden istifa etti. 2 gündür partimizi arayarak endişelerini dile getiren ve görev almak isteyen partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, 25 bin üyemiz ve aydınlık Türkiye isteyen vatandaşlarımızla sandıkları güvende tutacağız. Örgütümüz görevinin başında ve her sandıkta en az 3 görevli ile sandıklarımıza her zamankinden daha çok sahip çıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaşanan bu olaydan daha da güçlenerek çıkacağız.