CHP'li Edirne Milletvekili Adayı Baran Yazgan'dan Bayram Mesajı

CHP'li Edirne Milletvekili Adayı Baran Yazgan'dan Bayram Mesajı
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne geri sayım devam ederken, adaylardan bayram mesajları yayımlanmaya başladı.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili...

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne geri sayım devam ederken, adaylardan bayram mesajları yayımlanmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Adayı Baran Yazgan da Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yazgan, mesajında şunları ifade etti:

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayramı kutluyoruz ve bu özel günlerin feyzinden, rahmetinden ve bereketinden faydalanıyoruz. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı duyguları paylaşmalarını sağlayan, umut, birlik ve beraberliği pekiştiren özel günlerdir. Bayramları, anlam ve önemine uygun şekilde kutlayarak, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutarak dayanışmayı, yardımlaşmayı artırarak, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirerek geçirmeliyiz. Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hepimizin bayramı mübarek olsun.