Cumhurbaşkanı talimatı verdi! Ek ödemeler yattı! Hesapları kontrol edin!

Cumhurbaşkanı talimatı verdi! Ek ödemeler yattı! Hesapları kontrol edin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tamam Dedi! Emekliler Ek Ödemeleri Almaya Başladı! Hesapları kontrol edin!Emekli vatandaşlar arasında nakit ihtiyacı olan kimselerin mağdur olmaması için kamu bankaları yeni kredi paketleri duyurdu. İsteyen...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tamam Dedi! Emekliler Ek Ödemeleri Almaya Başladı! Hesapları kontrol edin!

Emekli vatandaşlar arasında nakit ihtiyacı olan kimselerin mağdur olmaması için kamu bankaları yeni kredi paketleri duyurdu. İsteyen emekliler 45.000 TL’ye kadar çekebilecekler. Kredi çekme koşulları ise oldukça sadeleştirilmiştir. Eğer maaşınızı Akbank, Ziraat bankası, Vakıfbank ve Halk bankasından alıyorsanız ek bir belge beyan etmeden başvurunuzu gerçekleştirip kredinizi alabilirsiniz.

Bankaların promosyon ödemeleri duyurmasının ardından ek ödemeler ile de emeklileri desteklemeleri emeklilerin durumunu oldukça rahatlatmıştır. Birçok emekli açıklanan yeni ödemeleri olumlu şekilde karşılamıştır. Yeni ödemelerle birlikte emeklilerin sonbahar ve kış dönemine hazırlık yapmasının kolaylaşacağı ve emeklilerin önümüzde ki dönemleri rahat bir şekilde geçireceği düşünülmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılacağı Belli Oldu

Kredi almak için başvuracak emeklilere kamu bankaları iki ayrı yol sunmuştur. Bu yollarda ilki emekliler 4 bankanın herhangi bir şubesine gidip işlemlerini gerçekleştirebilirler. Şubelerde emeklilerden sadece kimlik belgeleri istenmektedir. Bunun yanında eğer başvuran kişinin kredi notu yoksa yada kişi düşük kredi notuna sahipse ekstra olarak gelir belgesi de istenebilmektedir. İkinci yol olarak da internet bankacılığı kullanan emeklilere buradan başvuru yapma imkânı getirilmiştir. Sadece ilgili menüye girip işlem basamaklarını takip etmeniz başvuru için yeterlidir. Ayrıca eğer internet bankacılığı üzerinden işlem yaparsanız kredi masraflarınızda daha az olacaktır.

Başvuru Koşullarında Neler Var?

Bankaların kredi paketleriyle ilgili detayları öğrenmek isterseniz internet sitelerinden kredilere ayrılmış olan sayfaları okuyabilirsiniz. Genel olarak kredi koşullarına bakacak olursak bu kredilere başvuran kimselerin Türk vatandaşı olması gerekmektedir. Kişiler daha önce hiçbir bankadan (edirnejethaber.com) kredi kullanmamış olmalıdır. Daha önce kredi kullanan kimselerin bu kredilere başvuruları kabul edilmemektedir. 4 bankadan herhangi birinden emekli maaşı alıyor olmak öncelikle koşullar arasında yer almaktadır.

Aldığınız kredileri doğrudan bankalara olan borcunuzu ödemek için kullanabileceğiniz gibi isterseniz bankaların ATM’lerinden de çekebilirsiniz. Kredi notunuza göre bankalar size aynı gün içinde onay verebilirken sizden ek belgelerde isteyebilirler. Tam da bu noktada henüz emekliler için ek ödemeler konusunda bir şeylerin netleşmediği biliniyor. Bu aşamada haberlerin yakından takip edilmesi önem kazanıyor.