Dacia'dan ÖTV muafiyetli araba müjdesi! 250 bin 700 TL'ye yeni Duster bombası

Dacia'dan ÖTV muafiyetli araba müjdesi! 250 bin 700 TL'ye yeni Duster bombası
Eylül ayı itibari ile birçok araç markası özel kampanyalarını duyurmaya başladı. Son zamanların en sevilen markaların başında gelen Dacia markası da kampanyasını geçtiğimiz gülerde resmi olarak duyuruldu.https://edirnejethaber.com/dacia-duster-eylul-2022-fiyat-listesi/Yapılan...

Eylül ayı itibari ile birçok araç markası özel kampanyalarını duyurmaya başladı. Son zamanların en sevilen markaların başında gelen Dacia markası da kampanyasını geçtiğimiz gülerde resmi olarak duyuruldu.

https://edirnejethaber.com/dacia-duster-eylul-2022-fiyat-listesi/

Yapılan resmi açıklamada ÖTV muafiyetli yeni model Duster araçların fiyatlarının 251 bin 900 TL olduğunu duyurdu. Üstelik peşin alımlarda yüzde 15 oranında indirimde yapılmaktadır. Son olarak ise aynı kampanyanın diğer Dacia modelleri içinde gelmesi tahmin edilmektedir. Özellikle son zamanlarda Dacia farklı modellerle karşımıza çıktığında bu modelleri daha makul bir bütçeyle satın almak da mümkün oluyor.

Yeni Model Duster Araçların Genel Özellikleri

2022 model Dacia Duster araçların genel özellikleri şu şekildedir. Araçlar 90 beygir güce sahip olup 4x2 çekiçlidir. Öte yandan araçlar diğer birçok yeni araç modellerine göre çevre dostu olup karbondioksit salınım seviyesi 143 gramdır. Ayrıca yakıt tüketiminin de 100 km başına 6 litre olması kullanıcısına ciddi oranlarda yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Son olarak ise yeni model duster araçlar yüksek güvenlik paketlerinde üretilmiş olup manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı şanzıman sistemine sahiptir. Bu model araçların kampanya süresi ise 30 Eylül tarihinde sonlanmaktadır. Kampanya dahilinde ki fiyatlara ise sigorta ve kasko dahil olmamaktadır. Tam da bu noktada son zamanlarda önemli indirimler de karşımıza çıkıyor!

https://edirnejethaber.com/ikinci-el-araba-fiyatlarini-alasagi-eden-hamle-fiyatlar-tepetaklak/

Dacia ÖTV İndiriminden Kimler Faydalanabilir?

ÖTV indirimden yaralanmak isteyen vatandaşların bazı şartları karşılaması gerekmektedir. Bu şartlar ise şu şekildedir. Vatandaşların en az yüzde 40 oranında engel sahibi olması gerekmektedir.

https://edirnejethaber.com/ikinci-el-otomobil-alacaklara-ve-satacaklara-mujde/

Öte yandan bir de engel durumu şartlara uygun olsa dahi vatandaşların son 5 yıl içerisinde ÖTV indirimli araç satın almaması da aranan şartlar arasında yer almaktadır. ÖTV muafiyetli araç sahibi olan vatandaşlar ise satın alınan araçları 4 yıl içinde satamamaktadır. Aksi halde ÖTV indiriminin geri kalan kısmının ödenmesi gerekmektedir.

https://edirnejethaber.com/33-bin-tl-altina-alinabilecek-en-iyi-otomobiller-boylesi-daha-gelmez/