Dedesini ve Babaannesini Bıçaklayarak Öldürdü!

Dedesini ve Babaannesini Bıçaklayarak Öldürdü!
Oğuzhan Selçuk, dedesi ve babaannesini bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı ifadesinde, "Cinler yaptırdı." dedi.

Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadıkları evde dedesi ve babaannesini bıçaklayarak öldürdü. Evden çıkarken gördüğü kuzeni ve halasını da yaralayan katil zanlısı Oğuzhan Selçuk, olaydan hemen sonra gittiği internet kafede yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 1. Murat Mahallesi'nde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda Zeynel Selçuk ve Firdevs Selçuk ile torunları Oğuzhan Selçuk arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Oğuzhan Selçuk, dedesi Zeynel ve babaannesi Firdevs Selçuk'u defalarca bıçakladı. Olaydan sonra evden çıkarken halası ve kuzenini de bıçaklayarak yaraladı. Cinayetten sonra bir internet kafeye giden katil zanlısı Oğuzhan Selçuk, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Zeynel Selçuk olay yerinde hayatını kaybetti. Firdevs Selçuk, hala ve kuzen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı Firdevs Selçuk hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Katil zanlısı Oğuzhan Selçuk, dedesi ve babaannesini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği ifadesinde: "Cinayetleri bana cinler yaptırdı. Dedemin içinden kurtlar, babaannemin içinden yılanlar çıktı. İki kişi daha öldürseydim huzura erecektim." dediği öğrenildi. EJH