Dönerciyi böyle dolandırdı!

Dönerciyi böyle dolandırdı!
Edirne'de dönerciden sipariş veren şahıs, kuryeden siparişi getirirken telefonuna kontör yüklemesini istedi. Adrese giden kurye ne döneri teslim edebildi ne de kontör parasını alabildi...Olay, Edirne'de Kıyık Caddesi üzerindeki...

Edirne'de dönerciden sipariş veren şahıs, kuryeden siparişi getirirken telefonuna kontör yüklemesini istedi. Adrese giden kurye ne döneri teslim edebildi ne de kontör parasını alabildi...

Olay, Edirne'de Kıyık Caddesi üzerindeki bir işletmede meydana geldi. Alınan bilgiye göre şüpheli kişi, işletmeyi telefonla arayarak 6 döner ve 6 ayran siparişi verdi.

Siparişler hazırlanırken işletmeyi tekrar arayan şüpheli, kuryenin gelirken telefonuna kontör yüklemesini istedi ve sipariş tesliminde kontör parasını vereceğini söyledi.

Bunun üzerine işletme sahibi, siparişi veren şüpheli şahsın telefon numarasına 190 TL'lik kontör yüklemesi yaptı. Şüphelinin verdiği döner siparişiyle birlikte adrese giden işletme sahibi, böyle bir şahsın adreste oturmadığını öğrendi.

Telefonla da şahsa ulaşamayan işletme sahibi, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.