2671 Yılından Geliyorum Dedi!14 Şubat 2023 İçin Korkutan Haberi Verdi

2671 Yılından Geliyorum Dedi!14 Şubat 2023 İçin Korkutan Haberi Verdi
Zamanda yolculuk yaptığını öne süren kişi sayında büyük bir artış yaşandı. Bu kişilerin iddiaları da sosyal medyada çok konuşuluyor.Yine gelecekten geldiğini öne sürülen bir gencin iddiaları sosyal medyada gündem oldu....

Zamanda yolculuk yaptığını öne süren kişi sayında büyük bir artış yaşandı. Bu kişilerin iddiaları da sosyal medyada çok konuşuluyor.

Yine gelecekten geldiğini öne sürülen bir gencin iddiaları sosyal medyada gündem oldu. 2671 yılından geldiğini söyleyen genç, 14 Şubat 2023 tarihinde yeryüzünde dev obruklar açılacağını belirtti. Gencin söylemine göre obrukların ilki San Francisco'da açılacak.

Dünya Genelinde Dev Obruklar Açılacak

Gelecekten geldiğini söyleyen genç, dünyanın insan kalabalığını ve çevre kirliliğini kaldıramadığını ifade ederken, 14 Şubat'ta, dünya genelinde dev obrukların açılacağını iddia etti.

Obruğun ilk açılacağı yere yönelik de bilgiler paylaşan gencin iddiasına göre ilk obruk San Francisco'da açılacak ve dünya buradaki obruğun gizemini çözmeye uğraşacak. Genç, obruğun gizeminin daha sonraki senelerde ortaya çıkacağını da söyledi.