Akıl Almaz Doktor Hatası... Yanlış Bacağı Ameliyat Edip Dalga Geçtiler!

Akıl Almaz Doktor Hatası... Yanlış Bacağı Ameliyat Edip Dalga Geçtiler!
Berlin'de amatör bir kulüpte futbol oynayan Tuna Kara, antrenman sırasında darbe alıp sakatlandıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Evangelische Elisabeth isimli kliniğe kaldırılan Kara, sol ayağındaki bağların kopması nedeniyle...

Berlin'de amatör bir kulüpte futbol oynayan Tuna Kara, antrenman sırasında darbe alıp sakatlandıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Evangelische Elisabeth isimli kliniğe kaldırılan Kara, sol ayağındaki bağların kopması nedeniyle ameliyat olması gerektiği cevabını aldı. Başka bir doktordan da görüş alan hasta ameliyat olmayı kabul etti.

Yanlış Bacağı Ameliyat Etmişler 

Ameliyattan çıkan Kara, sağ bacağında ağrı hissettiğini ve durumu hemşireye aktardığını söyledi. Hemşirenin 'ameliyatlı bacağınızın ağrıması normal' demesi üzerine şok olan Kara, yanlış bacağının ameliyat edildiğini fark etti.

Telaşla haber verilmesi üzerine gelen doktor, yanlış ayağını ameliyat ettiği için Kara'dan özür diledi.

5-8 bin Euro Para Teklif Ettiler 

Olayın basına yansımasını istemeyen hastane yönetimi, Kara'dan tekrar özür dileyip, 5-8 bin euro arasında 'acı parası' teklif etti. Ancak Kara, ameliyatı yapan doktor ve hastane yönetimini şikayet edeceğini belirtti.

Dalga Geçmişler! 

Doktorun kendisine 'yarın da sol ayağını ameliyat ederiz' dediğini belirten Kara, bölüm başhekiminin yanına gelip 'artık daha sağlam bir ayağınız var, topa daha iyi vurursunuz' dediğini aktardı.

Yeni ameliyatı reddeden ve başka hastaneye sevkini isteyen Kara, 'tek ayağımın üzerinde girdiğim hastaneden tekerlekli sandalyede çıktım' dedi.