Anlamlı Hareket! Bakanlar Bir Aylık Maaşını Bağışlayacak

Anlamlı Hareket! Bakanlar Bir Aylık Maaşını Bağışlayacak
Pakistan Bilgi ve Yayıncılık Bakanı Meryem Aurangzeb, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu zor zamanda Türkiye'deki deprem mağdurlarına yardım etmek için Başbakan Şerif,...

Pakistan Bilgi ve Yayıncılık Bakanı Meryem Aurangzeb, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bu zor zamanda Türkiye'deki deprem mağdurlarına yardım etmek için Başbakan Şerif, 'Başbakanlık Yardım Fonu' kurulmasına karar verdi." dedi.

Başbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada; Bakanlar Kurulunun tüm üyelerinin bir aylık maaşları ve tüm devlet çalışanlarının maaşlarının bir günlük kısmının yardım fonuna bağışlanmasına karar verildiği ifade edildi.

'Türk Kardeşlerini Yalnız Bırakmayacak'

Başbakan Şerif, 2022 yılından yaşanan sel felaketinde Türkiye'nin ülkesine yardım konusunda başı çektiğini hatırlattı ve "Pakistan milleti bu zor zamanda Türk kardeşlerini yalnız bırakmayacak." şeklinde konuştu.

Hayırseverlere Türkiye için destek çağrısı yapan Şerif, dayanışma göstermek ve deprem bölgelerini ziyaret etmek için bugün Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Bakanlar Kurulu toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirenler için dua okundu.