Azmin Zaferi! Dünyanın En Şişman Çocuğunun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

Azmin Zaferi! Dünyanın En Şişman Çocuğunun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı
Dünyanın en şişman çocuğu olan Endonezyalı 12 yaşındaki Arya Permana, azimle 80 kilo verdi. Gösterdiği sabır ve gayretle büyük takdir gören Permana, şimdilerde yaşıtları gibi okula gidip oyun oynayabiliyor.Guinness reyting...

Dünyanın en şişman çocuğu olan Endonezyalı 12 yaşındaki Arya Permana, azimle 80 kilo verdi. Gösterdiği sabır ve gayretle büyük takdir gören Permana, şimdilerde yaşıtları gibi okula gidip oyun oynayabiliyor.

Guinness reyting rekorları kitabına kilosu sayesinde giren 12 yaşındaki çocuk, dünyanın en şişman çocuğu olarak gündem olmuştu.

Günde 5 Kez 2 Tabak Yemek Yemeye Başladı

Fazla kilolarından dolayı yaşıtlarıyla okula gidemeyen ve oyun oynayamayan çocuk, sürekli yemek yemek istiyordu. Durum öyle bir hal aldı ki annesi 12 yaşındaki çocuğa günde 5 kez 2 tabak yemek yedirmeye başladı.

Zamanla daha fazla kilo alan Permana, ölümün kıyısına gelince zayıflama kararı aldı. Az yemeye başlayan çocuk, spora da başlayınca kiloları azaldı. Sonrasında ameliyat olan çocuk, azmiyle kilolarından kurtuldu. 190 kilo olan Permana, yaklaşık 80 kilo verdi. Permana'nın son hali ise görenleri şaşkına çevirdi.

İşte Dünyanın En Şişman Çocuğun Son Hali: