Depremzedelere 30 Milyon Bağış Yapan Şahıs Sır Oldu

Depremzedelere 30 Milyon Bağış Yapan Şahıs Sır Oldu
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem 10 ili vurdu. Depremzedeler için Türkiye ve dünyadan yardımlar geliyor. Son olarak ismi açıklanmayan bir kişi 30 milyon dolar bağışladı ve kayıplara karıştı.Çok sayıda ülkede...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem 10 ili vurdu. Depremzedeler için Türkiye ve dünyadan yardımlar geliyor. Son olarak ismi açıklanmayan bir kişi 30 milyon dolar bağışladı ve kayıplara karıştı.

Çok sayıda ülkede farklı bağış kampanyaları düzenleniyor.

Depremden sonra Türkiye'ye kurtarma ekiplerini gönderen Pakistan, insani yardımları da TIR ve uçaklarla deprem bölgesine aktarmayı sürdürüyor. Son olarak ise Pakistanlı'nın yaptığı yardım Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

ABD Washington'daki yaşanan olayda adı açıklanmayan bir Pakistanlı Türkiye Büyükelçiliği'ne gelerek, depremzedeler için 30 milyon dolar bağışta bulundu. Bağışı yapan kişi yine sessiz bir şekilde büyükelçilikten ayrılarak kayboldu.

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, ismi gizli tutulan Pakistanlının hareketinin yüreğine dokunduğunu yazdı:

"Adı açıklanmayan bir Pakistanlının ABD'deki Türk büyükelçiliğine girerek Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 30 milyon dolar bağışta bulunmasından derinden etkilendi. Bu yaşanan, insanlığın aşılmaz gibi görünen olasılıkların üstesinden gelmesini sağlayan o kadar görkemli hayırseverlik eylemlerine bir örnek."