Dünyanın En Zengin İnsanı Elon Musk Tarafını Seçti!

Dünyanın En Zengin İnsanı Elon Musk Tarafını Seçti!
Tesla ile SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın sahibi Elon Musk, 2024 yılındaki seçimlerde Cumhuriyetçi aday Ron DeSantis'i destekleyeceğini açıkladı. Joe Biden yönetiminde hayal kırıklığına uğradığını belirten Musk, Florida Valisi'ni...

Tesla ile SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın sahibi Elon Musk, 2024 yılındaki seçimlerde Cumhuriyetçi aday Ron DeSantis'i destekleyeceğini açıkladı. Joe Biden yönetiminde hayal kırıklığına uğradığını belirten Musk, Florida Valisi'ni destekleme kararı aldı.

Ara seçimlerde Demokrat rakibi Charlie Crist'i yenen DeSantis, ikinci kez Florida valisi seçilmişti. Öte yandan DeSantis'in ABD Başkanı Donald Trump'la da rakip olacağını belirtmekte fayda var.

'Biden Yönetimiyle İlgili Hayal Kırıklığına Uğradım'

Açıklamalarına devam eden Musk, Biden yönetiminin böyle olmayacağını düşündüğünü ve hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Ayrıca Twitter'da bir kullanıcının DeSantis'i destekleyip desteklemeyeceği sorusuna 'evet' yanıtını verdi.

Daha Önce de Sinyal Vermişti 

Florida Valisi'ni destekleme kararı, aslında pek de yabancı değil. Çünkü Musk, daha önceki paylaşımlarında da DeSantis'i destekleyeceğine yönelik ipuçları vermişti. Ancak elle tutulabilir bir kanıt yoktu. Bu son paylaşımı ise akıllardaki soruyu sonunda cevaplandırmış oldu.