Elon Musk Bile Olanlara Tahammül Edemedi!

Elon Musk Bile Olanlara Tahammül Edemedi!
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, açıklamaları, nefret söylemleri ve markalarla anlaşmalarıyla bilinen Kanye West, bir kez daha Twitter'dan uzaklaştırıldı.Çok Kez Hesabı Askıya Alınmıştı Daha önce sayısız kez...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, açıklamaları, nefret söylemleri ve markalarla anlaşmalarıyla bilinen Kanye West, bir kez daha Twitter'dan uzaklaştırıldı.

Çok Kez Hesabı Askıya Alınmıştı 

Daha önce sayısız kez hesabı askıya alınan West, nefret dolu söylemleri nedeniyle bir kez daha Twitter'dan atıldı. Yaptığı flaş açıklama çok sayıda insanın tartışmasına neden olurken, Elon Musk'ın bile tahammül edemediği olay, uygulanan 'af' politikasına rağmen Kanye'nin Twitter'dan uzaklaştırılmasına neden oldu.

Kanye West'ten Hitler'e Övgü... 

Komplo teorileri, sağcılığı ve ırkçılığıyla tanınan Alex Jones'la bir programa katılan Kanye, İkinci Dünya Savaşı sırasında sayısız insanı katleden Alman diktatör Adolf Hitler'e övgüler yağdırdı. Yahudi soykırımını gerçekleştiren Hitler'i sevdiğini söyleyen West'in, programa yüzünü tamamen kapatan siyah bir maske ile katılması dikkat çeken detaylar arasındaydı.

'Hitler'in Yaptığı İyi Şeyler de Var'

Hitler'in yaptığı iyi şeyler de olduğunu savunan West'e karşı Alex Jones bile şaşırdı. Her ne kadar ırkçılığıyla biliniyor olsa da Jones'a bile fazla gelen sözler, bardağı taşıran son damla oldu. Jones'un 'naziler hayduttu' yorumundan sonra daha da ileri giden West, 'nazileri seviyorum' deyince ortalık iyice karıştı.

Hesabı Kapatılmadan Son Bir Tweet Daha Attı!

Tüm bu yaşananların ardından Elon Musk bile daha fazla dayanamadı ve West'in Twitter hesabını tekrar askıya aldı.

Ancak Kanye skandallara doyamamış olacak ki hesabı kapanmadan önce son bir tweet daha atarak ortalığı daha da karıştırdı. Eski karısı Kim Kardashian'ı hedef alan West, NBA basketbolcusu Chris Paul'u kast ederek 'bu adamı Kim'le yakaladım' tweet'ini attı. Daha sonra ise hesabı resmen askıya alındı.