İlaç Alıp Defalarca İlişkiye Girdiler! Biri Öldü, Diğeri Bitkisel Hayatta...

İlaç Alıp Defalarca İlişkiye Girdiler! Biri Öldü, Diğeri Bitkisel Hayatta...
Nijerya'nın Apete bölgesindeki Oromidayo ve kız arkadaşı Alamide, cinsel güç artırıcı ilaç kullanmaya karar verdi. İlacı aldıktan sonra tam 11 defa üst üste ilişkiye giren çiftten Oromidayo olay yerinde hayatını kaybetti.Sevgilisi...

Nijerya'nın Apete bölgesindeki Oromidayo ve kız arkadaşı Alamide, cinsel güç artırıcı ilaç kullanmaya karar verdi. İlacı aldıktan sonra tam 11 defa üst üste ilişkiye giren çiftten Oromidayo olay yerinde hayatını kaybetti.

Sevgilisi Alamide ise nefes almakta zorluk çektiği için yoğun bakıma alındı. Şu anda bitkisel hayatta olan Alamide'nin durumu ise hala kritik.

İlaç Alıp Defalarca İlişkiye Girdiler Biri Öldü, Diğeri Bitkisel Hayatta...

Kendisi Öldü, Kız Arkadaşı Bitkisel Hayatta 

Dünya basının büyük yankı uyandıran olayda İnşaat Mühendisliği okuyan Oromidayo, sınavlarının ertelenmesinin ardından, kız arkadaşı Alamide ile cinsel gücü arttıran bir ilaç kullandı.

11 kez aralıksız birliktelik yaşayan çiftten Oromidayo, olduğu yerde hayatını kaybetti. Kız arkadaşı ise nefes zorluğu nedeniyle bitkisel hayata girdi.

Uzun Süre Odalarından Çıkmadılar

Uzun süre sesleri çıkmayan çifti merak eden arkadaşları, odalarına girmek zorunda kaldı. Odada Oromidayo'nun cansız bedeniyle karşılaşan öğrenciler, Alamide'nin de yerde yattığını ve nefes almakta zorlandığını söylediler.

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte tedavi altına alınan Alamide, yoğun bakıma kaldırıldı. Sağlık görevlilerinden yapılan açıklamalara göre tedavisi devam eden kadının durumu hala kritik.