Kan Donduran Cinayet: Tanıştı, Aşık Oldu, Öldürüldü! Vücut Parçaları Tek Tek...

Kan Donduran Cinayet: Tanıştı, Aşık Oldu, Öldürüldü! Vücut Parçaları Tek Tek...
Blanca Arellano isimli 51 yaşındaki kadın, internetten tanıştığı 31 yaşındaki tıp öğrencisi Juan Pablo Jesús Villafuerte'yi görmek için Peru'ya gitti.Erkek arkadaşıyla mutlu olduğu düşünülen Arellano'dan haber alamayan...

Blanca Arellano isimli 51 yaşındaki kadın, internetten tanıştığı 31 yaşındaki tıp öğrencisi Juan Pablo Jesús Villafuerte'yi görmek için Peru'ya gitti.

Erkek arkadaşıyla mutlu olduğu düşünülen Arellano'dan haber alamayan ailesi, erkek arkadaşıyla konuşmaya karar verdi. Konuşmalar sonrasında şüphelenen ailesi kadını aramaya karar verdi, ancak üzücü haber çok geçmeden duyuldu.

Juan isimli erkek arkadaşa ulaşan ailesi, şüpheli cevaplar aldı. Juan, Arellano'ya istediği hayatı sunamayacağını söyleyip uçak bileti aldığını ve ülkesine dönmeye karar verdiğini iddia etti.

Bu kararın şüpheli olduğunu düşünen aile, her yerde Blanca'yı ararken, 10 Kasım'da gümüş yüzük takılı kopmuş bir parmağın plaja vurduğu haberiyle sarsıldı. Takip eden günlerde de kol, yüzü olmayan bir kafa ve iç organları çıkarılmış bir gövde plaja vurdu.

Parmaktaki yüzükte yapılan incelemeler sonunda cesedin Blanca'ya ait olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine de tıp öğrencisi adına bir arama emri çıkarıldı.

Vücut Parçalarını Keserken TikTok Çekmiş 

Kan Donduran Cinayet: Tanıştı, Aşık Oldu, Öldürüldü Vücut Parçaları Tek Tek...

Organ kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Juan'ın evinde yapılan incelemelerde banyo ve çamaşır odalarında kan izlerine rastlandı. Ayrıca ülkedeki bir organ mafyasının üyesi olduğuna yönelik şüpheler de güçlendi.

Yerel basında yer alan iddialar ise kan dondurucuydu. El Popular isimli yerel medya kaynağının iddialarına göre Blanca'nın ortadan kaldırılmasını takip eden kısa süre boyunca zanlı, vücut parçalarını kestiğine dair Tiktok videoları yayınladı.

Öte yandan olayla ilgili üzüntülerini dile getiren aile, yaşadıklarına hala inanamadıklarını belirterek yetkililere güvendiklerini söyledi.